Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Baştürk, Yeni Öğrencilerin Kayıt Heyecanına Ortak Oldu

Balıkesir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Baştürk, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Balıkesir Üniversitesine yerleştirilen öğrencilerin kayıt heyecanına ortak oldu.

Kayıt çalışmalarını incelemek amacıyla farklı birimleri ziyaret eden Rektör Vekili Baştürk, kayıt işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler ve aileleri ile yakından ilgilendi.

Öğrenci toplulukları ve kulüplerinin tanıtım masalarını da ziyaret eden Baştürk, öğrencilere yeni dönem faaliyetlerinde başarılar diledi.