2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı
  • 2021-10-12

Meslek Yüksekokulumuzda Kısmi Zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerin, 12 Ekim-20 Ekim 2021 tarihleri arasında Mustafa Çevik'e (Evrak Kayıt)  başvuru için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. (Belirtilen tarihler dışında başvuru kabul edilmeyecektir.)

Kısmi zamanlı çalıştırılacak öğrencilerde aranacak şartlar:

a) Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi olmak,

b) Disiplin cezası almamış olmak,

c) Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak,

ç) Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak,

d) Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,

e) Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak,

f) Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmenin, sözleşmeye aykırılık nedeniyle feshedilmemiş olmak,

g) Kısmi zamanlı çalışma süreleri içinde staj yapmamak,

Deprem, sel gibi doğal afetlerden zarar gördüğünü, şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrencilerden normal eğitim-öğretim süresi içinde okuyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak dışında yukarıdaki şartlar aranmaz.

Haftalık Çalışma Süreleri ve İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin Kurallar için tıklayınız.

Kısmi Zamanlı Öğrenci  Çalıştırma Kılavuzu için tıklayınız.

Başvuru İçin Gerekli Olan Belgeler:

1) Başvuru Formu (formu indirmek için lütfen tıklayınız.)

2) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,

3) Yeni tarihli öğrenci belgesi (disiplin cezası almadığına dair onaylı),

4) 1 adet vesikalık fotoğraf

İşe Kabul Edilecek Öğrencilerden İstenen Belgeler:

1) IBAN numarası (Halk Bankası Balıkesir Şubesine ait hesap açılması. Halk Bankasında hesabı olan öğrenciler yeni hesap açmayacaktır)

2) Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi (İşveren kısmı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından imzalanacaktır.) (formu indirmek için lütfen tıklayınız.)

3) SGK İlişik Taahhütname Formu (formu indirmek için lütfen tıklayınız.)

4) SGK Provizyon Belgesi (E-Devlet sisteminden veya SGK’dan öğrenci kendisi alacaktır.)

5) İş Sağlığı ve Güvenliği Talimatnamesi (Tüm sayfalar öğrenciler tarafından okunup imzalanacaktır.) (formu indirmek için lütfen tıklayınız.)

Not: Yukarıdaki yazılı belgelerden herhangi biri eksik olduğu takdirde öğrencinin işe giriş işlemi yapılmayacaktır.

Not: Bu duyuru Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının 12.10.2021 tarihli duyurusundan faydalanılarak hazırlanmıştır. İlgili duyuruya ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu 10440 Bigadiç / Balıkesir

bigadicmyo@balikesir.edu.tr