Bigadiç Meslek Yüksekokulunda “Etkili Kariyer Eğitimi” Konulu Seminer Düzenlendi
  • 2022-03-30

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulunda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı etkinlikleri kapsamında Elektrik ve Enerji Bölümünün düzenlediği, “Etkili Kariyer Eğitimi” konulu seminer gerçekleştirildi. Seminerde konuşmacılar; Best Transformatör firmasından İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Direktörü İsmail Orhan Sönmez ile Üretim Müdürü Gürkan Can oldu.

Bigadiç Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 29 Mart 2022 tarihinde saat 10:00’da gerçekleştirilen seminere Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bülent Duman, Müdür Yardımcısı Oktay Karakaya, Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelleri ve öğrencileri katılım gösterdi. Etkinlikte CV hazırlama, iş mülakatı, iş hayatına hazırlanma ve etkili iletişim konularında bilgiler verildi.

Seminerin sonunda, Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bülent Duman etkinliği düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlik teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu 10440 Bigadiç / Balıkesir

bigadicmyo@balikesir.edu.tr