GBYF Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi
  • 2020-09-18

GBYF2020 Kayıtları Başladı

Değerli Arkadaşlar,

“Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi”nin 9’uncusunun Bakırçay Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Mayıs ayında yapılması planlanmış ve hazırlıklara başlanmıştı. Ancak, COVID-19 virüs salgını nedeniyle, serginin bir Sanal Fuar şeklinde yapılması kararlaştırıldı.

GBYF2020 Sanal Fuarı önceki yıllarda yüz yüze yapılan tüm etkinlikleri çevrimiçi yapmayı sağlayacak şekilde 26 Eylül 2020 Cumartesi günü etkinlik gerçekleştirilecek. Sanal Fuarda projelerinizi sunmanız için sanal stantlar ve her stant için birer görüntülü görüşme odası olacak ve etkinlik günü firmalar, hakemler ve ziyaretçilerle görüşme ve sunum yapma fırsatı bulacaksınız. Firma görüşme odalarında iş fırsatlarını dinleyebilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

Bu sene "Akademik Bilişim Projeleri" ve "Sanayi ve Diğer Bilişim Projeleri" olarak 2 kategori yer alıyor ve kategorisinde birinci olan projelere 8.000 TL, ikinci 4.000 TL ve üçüncü projelere 2.000 TL olarak toplamda 28.000 TL ödül veriliyor!

Sanal Fuar için kayıtlar açıldı, www.gbyf.org.tr sitesinden proje kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Kayıtlar için son tarih 18 Eylül olup bu tarihe kadar ön kaydımızı tamamlamanız gereklidir.

Temeli uzun yıllar önce atılan ve geleneksel hale gelerek ülkemizde benzeri olmayan bir yapıya kavuşan GBYF, sizlerin katkıları ve katılımları ile gelecek arkadaşlarınızın da emeklerini sunmalarını sağlayacak bir platform olabilme özelliğine devam edebilecektir.

Sizleri 26 Eylül 2020 tarihinde yapılacak etkinlikte projenizle birlikte yer almaya, bilişim sektörünün öncüleri ve girişimcilik ekosistemi paydaşlarıyla buluşmaya davet ediyoruz.

Başarı dileklerimizle,

GBYF Organizasyon Komitesi

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Bina Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE

ceng@balikesir.edu.tr