GBYF Firma - Öğrenci Görüşme Oturumları
  • 2020-09-23

Sevgili Öğrencilerimiz,

26 Eylül 2020 Cumartesi günü sanal fuar şeklinde gerçekleştirilecek olan 9. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi kapsamında Firma - Öğrenci Görüşme Oturumları ile öğrencilerimize firmalarla sanal görüşme ortamı sunulacaktır.

Bu yıl düzenlenecek oturumlarda Univera, Logo Yazılım, Epheal Yazılım yer almakta olup tam-zamanlı ve yarı-zamanlı pozisyonlar için görüşmeler yapılacaktır.

Firmalara görüşme talebinde bulunmak isteyen 1-4. sınıf tüm öğrencilerin aşağıda yer alan başvuru formunu en geç 25 Eylül saat 10:00’a kadar doldurması gereklidir.

Görüşmeler firmalar tarafından belirlenmekte olup, firma dönüşü ve müsaitliğine göre görüşme listesi oluşturulacaktır. Tüm başvuranların görüşmede yer alması mümkün olmayabilir.

Görüşme saati ve Firma-Öğrenci Görüşme Oturum bağlantısı firma temsilcileri tarafından katılımcılara eposta ile bildirilecektir.

Görüşmeler GBYF2020 Sanal Fuar kapsamında 26 Eylül 2020'de www.gbyf.org.tr adresinde yapılacaktır.

Başarılar dileriz,

GBYF Organizasyon Komitesi

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Bina Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE

+90 266 612 1194