Yarıyıl Sonu Sınav Sürecinde COVID-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerin İşlemleri Hakkında Duyuru
  • 2022-01-09

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı olarak alınan karara istinaden yarıyıl sonu sınav sürecinde COVID-19 testi pozitif olan öğrencilerin aşağıdaki şekilde işlemleri yapmaları gerekmektedir.

COVID-19 testi pozitif olan öğrenci, izolasyon sürecini, ne  zaman sonlandığını, gösteren istirahat raporunu ve hangi sınav(lar)a çevrimiçi girmesi gerektiğini (izolasyon surecini göz önünde bulundurularak) beyan eden maili (mail ekine istirahat raporu eklenmeli) bölüm başkanına ve ilgili dersin hocasına göndermesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

COVID-19 Online Sınav Formu için tıklayınız.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. kat)