Meslek Yüksekokulumuz Öğrencisi Olup Yatay Geçiş İle Başka Üniversiteye Geçmek İsteyen Öğrencilerimizin Ders İçerikleri ve Belge Talepleri
  • 2022-08-01

- Meslek Yüksekokulumuz Öğrencisi olup Başka Üniversitelere yatay geçiş ile geçmek isteyen öğrencilerimiz için ders içeriklerinin ne şekilde alınacağı ile ilgili Üniversitemiz Rektörlüğünün yazısı. İlgili yazı için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulumuzdaki Programların Ders İçeriklerine ( Bilgi Paketi / Ders Kataloğu ) buradan ulaşabilirsiniz.

(Açılan sayfada sol tarafta bulunan menüde Dersler sekmesine tıklayınız.  Açılan ekranda sağ üst kısımda bulunan yıl kısmında ders içeriğini almak istediğiniz yılı seçiniz (Bölüme kayıt yaptığınız yıl olmalıdır) Açılan sayfa ders planıdır çıktısını alabilir yada pdf formatında indirebilirsiniz.. Ders planında içeğini almak istediğiniz dersin yanındaki İ simgesine tıklayınız dersin içeriği açılacaktır çıktısını alabilir yada pdf formatında indirebilirsiniz.)

Aktif dönemde ders kaydı onaylanmış öğrencilerimizin, 

Öğrenci Belgesini (Türkçe veya İngilizce-Aktif dönemde ders kaydı olan öğrenciler alabilir) - Transkript Belgesini (Türkçe veya İngilizce) - Disiplin Durum Belgesini Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden elektronik imzalı olarak talep etmeleri gerekmektedir.

OBS üzerinden Elektronik imzalı belge taleplerinin nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız.

OBS üzerinden Elektronik İmzalı belge talep eden  öğrenciler belgelerini; OBS de belge “Onaylandı” yazısını gördükten sonra “Belge göster” butonuna tıklayarak belgeyi görüntüleyebilir ve çıktısını alarak kullanılabilir.

Ayrıca Öğrencilerimiz; Öğrenci Belgesini ve Transkript Belgesini  E-Devlet kapısına e-devlet şifreleri ile giriş yaparak E-Devlet üzerinden alabilirler.

- Daha önce Ek Madde-1 ( Merkezi Yatay Geçiş ) kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge için; aşağıdaki dilekçeyi doldurulup, imzalayarak edremit@balikesir.edu.tr adresine e posta gönderiniz- yada şahsen Meslek Yüksekokulumuza gelerek imzalatınız.

Dilekçe için tıklayınız.

- Yatay geçiş yapılmasına engel bir durum olmadığına dair belge için; aşağıdaki dilekçeyi doldurulup, imzalayarak edremit@balikesir.edu.tr adresine e posta gönderiniz- yada şahsen Meslek Yüksekokulumuza gelerek imzalatınız.

Dilekçe için tıklayınız.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge ile ilgili yazı örneği için tıklayınız.

 

Adres

Tuzcumurat Mah. Hamdibey Cad. No:198 10300 Edremit/BALIKESİR

İletişim

Tel: 0 (266) 373 57 50 Faks: 0 (266) 373 57 70
edremit@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: