Covid pozitif öğrencilerin BÜTÜNLEME sınavlarındaki durumu hakkında
  • 2022-01-26

Üniversitemiz Eğitim Öğretim Komisyonunun 27.12.2021 tarih ve 2021/11 sayılı oturumunda alınan 16 numaralı kararı gereği Covid-19 PCR testi pozitif çıkan öğrencilerin belgelendirmek kaydıyla, karantina dönemi (05.01.2022 tarihli Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısına İlişkin Açıklama gereği; karantina süresi 7 gündür.) süresince girmeleri gereken sınavların, sınav programlarında belirtilen gün ve saate göre teams üzerinden uzaktan yapılmasının uygun olarak görülmüştür. Dekanlık web sayfasında bulunan “COVİD-19 ONLİNE YARIYIL SONU SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİ”ni doldurarak, sınava girmek istediği dersin öğretim elemanına teams üzerinden raporla birlikte mail atması gerekmektedir. Öğretim elemanı rapora göre öğrencinin ismini Teams üzerinden sınava girecekler listesine ekleyecektir. Aynı mailin Bölüm Başkanlığı (mdtas@balikesir.edu.tr) ve Mühendislik Fakültesi Dekanlığı mail adresine de (mf@balikesir.edu.tr) gönderilmesi gerekmektedir.  Raporu olmayan yada 7 günü aşmış olan öğrencilerin Teams üzerinden girdikleri sınavı geçersiz sayılacaktır.
Not: Covid-19(pozitif) olmayan tüm öğrenciler (başka rahatsızlığı olan ve temaslılar dahil) online sınavlar hariç yüz yüze sınavlara katılmak zorundadır.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü Mühendislik Fakültesi

0 (266) 612 11 94 / 5604