Öğrencilerimizin Yurt Dışı Çıkışları Hakkında

• 2020-03-17

Öğrencilerimizin; eğitim öğretim faaliyetleri, akademik değişim programları, sosyal ve kültürel faaliyetler, spor müsabakaları vb. önceden planlanmış olanlar da dahil olmak üzere Üniversitemizin bilgisi ve iznine tabi bütün yurtdışı faaliyetleri ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

Öğrencilerimizin (Türk ve yabancı uyruklu); yurt dışına çıktıkları takdirde, dönüşlerinde pandeminin (salgının) durumuna göre sorun yaşayabilecekleri, uçuşlarının iptal olabileceği, döndüklerinde en az 14 gün eğitime devam edemeyebilecekleri ve daha farklı sorunlar yaşayabilecekleri gibi durumları göz önünde bulundurmaları büyük önem arz etmektedir.

İletişim