2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları
  • 2021-02-18

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği (II. Öğretim) Tezsiz Yüksek Lisans başvuru sonuçları OBS sistemi üzerinden açıklanmıştır. Sonuçlar için başvuru esnasında adayların kullandıkları e-posta ve şifre ile,

internet adresine bakılabilir. (OBS sisteminde Kayıt Yapabilme Durumu; Asıl olarak kesin kayıt hakkı kazananlar için "Yerleşti", yedek olarak kesin kayıt hakkı kazananlar için "Yedek" olarak görünmektedir.)

Kesin Kayıt için ekte verilen “LİSANSÜSTÜ KESİN KAYIT FORMU”nu (en üstte bu form olmalı) ve bu formda istenen belgeleri şeffaf mavi telli dosya içinde formdaki sıraya göre hazırlayarak  Çağış Kampüsü'nde, Rektörlük Binası 4. Katta bulunan Fen Bilimleri Enstitüsü’ne şahsen veya noter onaylı vekalet ile 18-24 Şubat 2021 tarihleri 10:00-12:30 ile 13:30-15:45 (haftasonu hariç) arasında kesin kayıtlarını yapabilirler.

2020-2021 Egitim-Ögretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenim ücreti 1950 TL Halk Bankasına yatırılması gerekmektedir. (Öğrenim Katkı Payı Halk Bankası subelerinden, ATM’lerinden ve Halk Bankası internet subesinden yatırılabilir. Öğrenim katkı ücretinin yatırılması esnasında doğru öğrenci numarası girdiğinizden mutlaka emin olunuz.

Adaylar öğrenci numaralarını

adresinden öğrenebilirler.

Yedek kontenjanların ilanı ve kayıtları 25-26 Şubat 2021 tarihinde 10.00-12.30 ile 13.30-15.45 arasında yapılacaktır.

ÖNEMLİ:

*Lisansüstü kesin kayıt formu ve eklerinin çıktıları enstitü müdürlüğüne gelinmeden önce alınmalı, Fotokopi ve benzeri işlemler Müdürlüğümüz tarafından COVİD-19 pandemisi sebebiyle yapılamayacaktır.

*Asıl evrakların fotokopileri de kesin kayıt esnasında yanınızda bulundurulmalıdır.

* Askerlik İşlemleri Başvuru Formu

Balıkesir Üniversitesi Rektörlük Binası, Fen Bilimleri Enstitüsü, 4. Kat Çağış Yerleşkesi / Balıkesir

(0266) - 612 14 00
baufbe@balikesir.edu.tr