EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI (2021-2022 GÜZ YARIYILI)
  • 2021-08-31

EK MADDE-1 (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE)  YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kesin kayıtlar şahsen veya noterden vekalet verilen kişi tarafından yapılabilecektir.

Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin Balıkesir Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminde belirtilen süreler içerisinde OBS' den ders kaydını yapması gerekmektedir.

Kesin Kayıt Tarihleri:

Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Yatay Geçiş Kayıt Tarihi: Yatay geçiş başvuruları kabul edilen öğrencilerin kayıtları 06-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

(Online başvuru esnasında sisteme yüklenen  tüm belgelerin asılları kayıt esnasında teslim edilecektir.)

1- Dilekçe (dilekçe örneği için tıklayınız.)

2- Öğrencinin yatay geçiş yapmasına engel bir durumun olmadığına dair belge. (Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden onaylı)

3- Öğrenci Belgesi (adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden onaylı olmalı yada E-Devlet ten alınmalı)

4- Transkript (Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge. (Islak imzalı-Elektronik İmzalı belge olmalı yada E-Devlet ten alınmalı

5- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge. ( Adayın halen kayıtlı bulunduğu üniversiteden onaylı. Transkriptte yazabilir.)

6- Adayın halen kayıtlı olduğu üniversiteye / programa kayıt yaptırdığı yıla ait olan YKS Sonuç Belgesi (internet çıktısı)

7- Nüfus cüzdan fotokopisi

8- Katkı Payı/Öğretim Ücreti Ödeme Makbuzu (ikinci öğretime kayıt yaptıracak öğrenciler)

9- Fotoğraf (1 adet)

NOT: Başvuru için verilen belgelerin gerçek olmamasından verilen beyanların yanlış yanıltıcı olmasından öğrenci sorumludur. Bu durumu tespit edilenlerin kayıtları silinir.

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

Tel:+ 90 266 612 10 00 / + 90 266 612 12 78 Faks: +90 266 612 12 15
E-posta adresi: fef@balikesir.edu.tr