AZAMİ SÜRE SONU SINAVLARI
  • 2020-07-30

AZAMİ SÜRE SONU SINAVLARI

Yüksekokulumuza 2016 Yılında kayıt yaptıran (Azami öğrenim süresini dolduran) ancak mezun olamayan öğrencilerimize, Balıkesir Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 11.Maddesi gereği iki sınav hakkı verilmiştir.

Bu kapsama giren öğrencilerimiz 18.08.2020 tarihine kadar Yüksekokulumuz web sitesindeki Dilekçe Örnekleri Sekmesinde bulunan dilekçeyi (dilekçeye ulaşmak için tıklayınız...) doldurarak başvurmaları halinde, başarısız oldukları (FF) derslerin sınavlarına aşağıda belirtilen tarihlerde katılabileceklerdir. Dilekçelerinizi imzalayıp havranmyo@balikesir.edu.tr adresine mail ekinde tarayıp/fotoğraflayıp gönderebilirsiniz. (DİLEKÇEDEKİ İLETİŞİM KISMINA MUTLAKA GÜNCEL E-POSTA ADRESLERİ YAZILMALIDIR. ÖĞRENCİLERİMİZLE DİLEKÇEDE BELİRTTİKLERİ BU E-POSTA ADRESLERİ ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇİLECEK/ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZCA ÖDEV GÖNDERİMİ SAĞLANACAKTIR).

Sınavlar Covid-19 pandemisi dolayısıyla mail ortamında ödev gönderilmesi yöntemiyle uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır. Ödevlerin verilme ve alınma şekli ile ilgili ayrıntılı açıklamalar 19.08.2020 tarihinde web sayfamızdan ilan edilecektir.

Bu sınavlar sonunda başarısız ders sayısını (Hiç almadıkları dersler dahil) 5(Beş) derse düşüren öğrencilere 3 Yarıyıl1 derse düşürenlere sınırsız sınav hakkı verilir. Sınırsız sınav hakkı verilen öğrencilerimizin de ilgili dönemlerin kayıt tarihlerinde öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.

Ek Sınavlar sonucunda ders sayısını 5(Beş)’e düşüremeyen öğrencilerin Yüksekokulumuz ile ilişkileri kesilecektir. Öğrenciler hiç almadıkları ve devamsızlıktan (DZ) kaldıkları derslerin sınavına katılamazlar. Ayrıca, hiç almadıkları ve devamsızlıktan (DZ) kaldıkları ders sayıları toplamı 5(Beş)’den fazla olan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir. İlgili yönetmeliğe ulaşmak için lütfen tıklayınız...

SON BAŞVURU TARİHİ : 18 Ağustos 2020

SINAV TARİHLERİ          :

1.SINAV : 20 - 24 Ağustos 2020 Tarihleri arasında,

2.SINAV : 25 - 30 Ağustos 2020 Tarihleri arasında,

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup, ilgili öğrencilerimize ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlgili öğrencilere duyurulur.

Ebubekir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Üzeri No:198 10560 HAVRAN/ BALIKESİR

0 266 432 11 11 - 0266 432 28 78