Önemli Staj Duyurusu
  • 2021-02-09

Covid-19 Salgını nedeniyle, 2020-2021 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ile sınırlı olmak üzere, Final ve Bütünleme sınavları sonrasında; tüm derslerini başarı ile tamamlayan ve Mezun durumunda olan öğrencilerin, Bölüm Staj Komisyonu Başkanlıklarına müracaat etmeleri halinde staj çalışmalarından MUAF tutulmalarına karar verilmiştir.
Tüm derslerini başarıyla tamamlamış öğrencilerin yapmaları gereken stajları veya yarıda kalmış stajları için muafiyet başvurularını dilekçe yoluyla İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanlığı’na iletmeleri gerekmektedir. Ekte verilen dilekçe ıslak imzalı olarak taranarak veya fotoğraf şeklinde insmuhbs@balikesir.edu.tr adresine gönderilecektir. Dilekçeye ek olarak Transkript Belgesi eklenecektir. Onaylı Transkript Belgesini OBS → Kullanıcı İşlemleri → Belge Talebi → Elektronik İmzalı (Öğrenci Belgesi-Transkript) adımlarını takip ederek alabilirsiniz. Ders kaydı yapmayan öğrenciler evrak talebinde bulunamayacakları için dilekçe eklerine koymaları gereken Transkript Belgesi için danışmanları ile iletişime geçebilirler. Stajları Covid-19 önlemleri nedeniyle yarıda kalmış öğrenciler ise dilekçelerine Staj Kabul Formu’nu da ekleyeceklerdir.

Staj Muafiyet Dilekçesi

STAJ KOMİSYONU