EVDE KALIN, SAĞLIKLA KALIN
  • 2020-03-27

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bilindiği gibi oldukça sıkıntılı bir sağlık sorunu ile karşı karşıyayız. Bu durumu sona erdirmek için uzman ve yetkililerce bir çok önlem ve öneriler yapılmaktadır. Sağlığımızı düşünerek uzmanlar ve yetkililerin önerilerine ve aldığı kararlara uyarak kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını korumamız gerekir. Sağlıklı ve güzel günlerin en kısa sürede geri gelmesi hepimizin dileğidir. Ama burada bir kişinin bile bu kısıtlamalara uymaması, çeşitli örneklerini izlediğimiz gibi çok ciddi felaketlere neden olabilmektedir. Bu kısıtlamalara, getirilen KURALLARA amasız, fakatsız olarak HARFİYEN UYALIM.

Sevgili öğrencilerimiz, 2019-2020 Öğretim yılı Bahar Yarıyılı ‘nın uzaktan eğitim ile devam edeceği bildirilmiştir.  Bu kapsamda Balıkesir Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi çalışmalarını sürdürmektedir. Bölümümüz için Google Classroom uygulamasını aktif hale getirmeye çalıştık. Ancak öğrenci sayısı fazla olan dersler için Classroom uygulamasını kullanamayacağımız görülmüştür. İsteyen hocalarımız, seçmeli derslerinde bu uygulamayı kullanmaya devam edebilecektir.

Bu süreçte sizlere, OBS sisteminde kayıtlı e-postalarınız üzerinden ulaşmaya çalışılmaktadır. Bir çok öğrencimizin buradaki e-posta adresleri hatalıdır.  Mümkün ise güncel e-posta adreslerinizi sisteme giriniz.

E-Öğrenme sürecinde, Üniversitemizin Uzaktan Eğitim Merkezinin sağladığı olanaklar çerçevesinde sizlere eğitim dökümanları ulaştırmaya çalışılacaktır.  Sınavlar için, şu anda bir netlik yoktur, gelişme olduğunda sizlerle paylaşacağız.

Sağlıklı ve güzel günlerin kısa sürede geleceğini umut ediyoruz.

Selam ve sevgilerimizle, EVDE KALIN, SAĞLIKLA KALIN.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ek Bina Makine Mühendisliği Bölümü 10145 Altıeylül / Balıkesir

makine@balikesir.edu.tr