Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine
  • 2020-08-29

04 Eylül 2020 tarihinde yüz yüze yapılacağı duyurulan Tek Ders Sınavı, pandemi sürecinin devam etmesi ve öğrenci hareketliliğinin en aza indirilmesi amacıyla Uzaktan Eğitim İçerik Yönetim Sistemi kullanılarak ödevlendirme şeklinde yapılacaktır. İlgili öğrenciler 2 Eylül 2020 mesai bitimine kadar başvuru dilekçelerini faks (0266 6121279) ile göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerimize sisteme nasıl ve hangi tarihler arasında girileceği konusunda üniversite web sayfamızdan duyuru yapılacaktır. Lütfen üniversite, fakülte ve bölüm sayfalarındaki duyuruları takip ediniz.

Tek ders sınav başvuru formuna http://www.balikesir.edu.tr/site/icerik/mimarlik-fakultesi-156  linkinden ulaşılabilir.

Not: Faks gönderildikten sonra Mimarlık Fakültesi Dekanlığı özel kalemi telefon ile aranarak ulaştığı mutlaka teyit edilmelidir. Teknik aksaklıklar nedeniyle zamanında dilekçe ulaşmaması vb. durumlardan fakültemiz sorumlu değildir.