Tek Ders Sınav Duyurusu
  • 2021-02-26

Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin:

19. Maddesi 3). fıkrası: Mezuniyetleri için, staj hariç tüm derslerden devam ve uygulama şartlarını yerine getirerek FF notu aldığı tek dersten veya tüm derslerden geçer not aldığı halde mezun olmak için gereken 2,00 AGNO’yu sağlayamayan öğrencilere, bu sınav sonucunda alacağı notun katkısıyla AGNO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, seçecekleri bir dersten akademik takvimde belirlenen tarihlerde tek ders sınav hakkı verilir. Tek ders sınavında başarılı olmak için en az DD harf notu almış olmak gerekir. Bu harf notunun belirlenmesinde ara sınav notu dikkate alınmaz.

Tek Ders Sınavları 03 Mart 2021 tarihinde yapılacaktır. Tek ders sınavları Microsoft Teams programı üzerinden veya email ile uzaktan yapılacaktır. Sınavlar ile ilgili sınavı yapacak öğretim üyeleri ile irtibat kurmanız gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Başvuruları 01-02 Mart 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

Tek ders sınavına başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin 01 Mart 2021 ve 02 Mart 2021 tarihi saat 15:00'e kadar imzalı dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir. (02 Mart tarihi saat 15:00'den sonra Dekanlığımıza ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Öğrenciler dilekçelerini murat.kaya@balikesir.edu.tr e-posta adresine gönderebilirler ya da Öğrenci İşleri Birimine şahsen gelerek teslim edebilirler.

Tek Ders Sınavı Talep Dilekçesihttp://www.balikesir.edu.tr/bau_yonetim/yukleme/birim/266/Tek%20Ders%20Sinavi%20Basvuru%20Formu-yeni.doc