2019-2020 YAZ OKULU: Diğer Üniversitelerden Ders Almak İsteyen Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri İçin Dilekçe ve Onay İşlemleri
  • 2020-06-29

1. Eğer ders almak istediğiniz üniversitenin Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'ne giriş taban puanı sizin BAUN Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'ne giriş yılınızdaki taban puanına eşit veya yüksek ise, ders içeriği eklemenize gerek yoktur sadece dilekçe (dilekçe için tıklayınız) yazıp imzaladıktan sonra taratıp (ya da fotoğrafını okunaklı olacak şekilde çekerek) diğer ekleri de ekleyerek mbg@balikesir.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.
  2. Eğer ders almak istediğiniz üniversitenin Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'ne giriş taban puanı sizin BAUN Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'ne giriş yılınızdaki taban puanından düşük ise, dilekçe (dilekçe için tıklayınız) yazıp imzaladıktan sonra taratıp (ya da fotoğrafını okunaklı olacak şekilde çekip), almak istediğiniz dersin içerik (Bologna) bilgisi (websayfalarından PDF olarak kaydedilmelidir) ve diğer ekler ile  beraber mbg@balikesir.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir.
  3. Bölüm Başkanlığı, bu içerikleri ve krediyi uygun bulursa, "uygundur"; uygun bulmazsa "uygun değildir" şeklinde gelen e-posta cevap verecektir. Öğrenci gelen cevaba göre ilgili maili ve dilekçesini dijital ortamda güvenle saklamakla ve gerekli durumlarda ispat etmekle yükümlüdür

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Çağış Kampüsü 10145 BALIKESİR

+ 90 266 612 10 00 / + 90 266 612 12
mbg@balikesir.edu.tr