NEF Müzik Eğitimi ABD 2022/23 Özel Yetenek Sınavı Online Başvurusu
  • 2022-08-01

• Ön kayıtlar için web sayfası, 01 – 10 Ağustos 2022 tarihleri arasında açık olacaktır. Adayların 10 Ağustos 2022 günü saat 23:59’dan sonra internet üzerinden ya da başka bir şekilde kayıt yaptırmaları mümkün değildir.
  • Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi ABD Özel Yetenek Sınavı hakkında detaylı bilgi ve başvuru koşulları için ilgili duyuruyu mutlaka okuyunuz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Özel Yetenek Sınavına başvuru yapmadan önce Online Başvuru Kılavuzu'nu mutlaka inceleyiniz.
  • Başvuru için gerekli olan Lise Kayıt Tarihi için gerekli olan adımları takip etmek için tıklayınız.
  • Başvuru yapmak için tıklayınız.
  • Soru ve destek talepleriniz için;

e-posta: muziksinav@balikesir.edu.tr

• Dikkat! Telefon ile bilgi verilmeyecektir!

• Adayların hangi gün sınava alınacağı bilgisi yalnızca üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir. Bu ilan tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır. Bu nedenle adayların üniversitemiz web sayfasını takip etmeleri önemlidir.
  • 12 Ağustos 2022 Cuma günü üniversitemiz web sayfasında ilan edilen günde her ne sebeple olursa olsun sınava girmeyen adaylar sınav hakkını kaybederler. Adaylar sınav takvimi içinde bile olsa ilan edilen gün dışında sınava alınmayacaklardır.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

nef@balikesir.edu.tr