2022/2023 Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavı- Sınav Giriş Günü ve Sıralamaları
  • 2022-08-12

AŞAĞIDAKİ BİLGİLENDİRMEYİ LÜTFEN OKUYUNUZ.

• Bu ilan tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.
  • En solda bulunan sütun, adayın sınava gireceği sıra numarasıdır. Aday Numarası, ön kayıt sırasında sistem tarafından atanan numarayı ifade etmektedir.
  • Müzik Özel Yetenek Sınavı 17 – 19 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Müzik Özel Yetenek Sınavı Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Konferans Salonu’nda yapılacaktır.
  • Adayların kendileri için belirlenen günde, saat 08.30’da sınavın yapılacağı salon önünde hazır bulunması gerekmektedir.
  • Adaylar için belirlenen günde, her ne sebeple olursa olsun sınava girmeyen adaylar sınav hakkını kaybederler. Adaylar sınav takvimi içinde bile olsa ilan edilen gün dışında sınava alınmayacaklardır.
  • Sınav günü değişikliği ile ilgili dilekçe kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  • Adayların sınava, ön kayıt sırasında alacakları Sınav Giriş Belgesi ve Özel Kimlik Belgesi (Kimlik kartı, nüfus cüzdanı, ehliyet, süresi geçmemiş pasaport) ile gelmeleri gerekmektedir.
  • Sınava giriş belgesini henüz almamış olan adaylar aşağıdaki adımları izleyerek giriş belgesini alabilirler;
    • https://obs.balikesir.edu.tr/oibs/ffa_app/ bağlantısına giriş yapınız.
    • Sol taraftaki menüden “Başvurularım” sekmesini seçiniz.
    • Başvurunuzu görüntülemek için “Göster” seçeneğini seçiniz.
    • Açılan sayfada, sağ alt köşedeki “Yazdır” seçeneği ile belgenizi yazdırınız.
  • Bir başkasının yerine sınava girmeye çalışan, sınavın usul ve esaslarına uymayan adaylar sınavı kazanmış olsalar da sınavları iptal edilecektir.
  • Sınava girecek adayların sınav binasına cep telefonu, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar, kulaklık, her türlü elektronik/mekanik cihaz ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlar, cep bilgisayarı ve her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla girmeleri kesinlikle yasaktır.
  • Sınav kamera ile kayıt altına alınacaktır.
  • Sınav jürisi, sınavın uygulanması esnasında doğabilecek aksaklıkları ve olumsuzlukları göz önünde bulundurarak sınav süresini, yerini, kurallarını ve değerlendirme esaslarını değiştirme hakkına sahiptir. Böylesi bir durumda yapılan değişiklikler adaylara duyurulacaktır.
  • Günü ve sırası geldiği halde sınava girmeyen adaylar sınava alınmayacaktır. En son aday numarasına sahip adayın sınavı tamamlandıktan sonra tüm sınav süreci bitirilecektir.
  • Sınava giren tüm adayların sınav sonuçları, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kılavuzunda açıklanan Özel Yetenek Sınavları Değerlendirme Esaslarına göre hesaplandıktan sonra 30 asıl, 30 yedek olacak şekilde Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanlığınca açıklanacaktır. Adaylar sınav sonuçlarını üniversitemizin ve fakültemizin web adreslerinden öğrenebilirler. Adaylara kesinlikle telefonla bilgi verilmeyecektir.

Tüm Adaylara Başarılar Dileriz.

Sıralama listesini görmek için tıklayınız.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

nef@balikesir.edu.tr