Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi ABD 2022 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları
  • 2022-08-19

Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi ABD Özel Yetenek Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi ABD Özel Yetenek Sınavı Engelli Aday sonuçları için tıklayınız.

Kesin kayıt işlemleri ile ilgili bilgiler için tıklayınız.

*Yükseköğretim Genel Kurulunun 08.02.2018 tarihli özel yetenek sınavı ile öğrenci alan programlarda %10 engelli kontenjanı ayrılması kararına ilişkin olarak, ilan edilen program kontenjanının %10’u engelli adaylara (3 engelli aday) ayrılmıştır. Engelli aday başvurusu yapılmaması, engelli aday kontenjanının dolmaması veya başvuru yapan engelli adayların başarılı olamaması durumunda boş kalan kontenjan diğer kontenjana aktarılmaktadır. Yapılan Özel Yetenek Sınavı sonucunda 1 (bir) engelli aday asıl olarak kazanmış olup, boş kalan 2 kişilik engelli kontenjanı diğer kontenjana eklenmiştir.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

nef@balikesir.edu.tr