TEK DERS TELAFİ SINAVI HAKKINDA
  • 2020-10-08

Pandemi Sürecinden dolayı 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Eylül ayında yapılan tek ders sınavlarında yaşanan sistemsel arızalar ve internet sağlayıcılarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle bazı öğrencilerimizin sınava giremedikleri, ayrıca başka üniversitelerin yaz okullarından ders alan öğrencimizin sınav sonuçlarının tek ders sınav tarihlerine yetişmediği anlaşıldığından anılan sınavlara katılamayan öğrenciler için (Eylül ayında tek ders sınavına girenler başvuramazlar.) bu döneme mahsus olmak üzere Microsoft Teams üzerinden ödevlendirme (Soru-cevap, Araştırma Raporu,  Vaka Analizi,  Sunum Hazırlama)  yoluyla “Tek Ders Telafi Sınavı” yapılmasına karar verilmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.