2020 - Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine!
  • 2020-10-19

2020 - Mühendislik Tamamlama sınavı sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kayıt işlemleri 19 - 23 Ekim 2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili Fakültelerde şahsen yapalacaktır. Öğrenci numaralarınızı https://obs.balikesir.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx linkinden öğrenebilirsiniz. 12 haneli öğrenci numarası ile birlikte Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Şubesi/ATM‟lerinden öğrenim ücretini yatırmaları gerekmektedir. Bulunduğunuz şehirden de ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

• Kayıt İçin Gerekli Belgeler :

1) Mezuniyeti YÖKSİS'ten sorgulanamayan adaylar için lisans diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesi aslı.

2) Yerleştirme Sonuç Belgesi ( İnternet Çıktısı)

3) Nüfus Cüzdan Fotokopisi

4) Askerlik Durum Belgesi

NOT : Başvurular şahsen yapılmaktadır. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmez. Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan ve öğrenim ücretini yatırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.