Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alacak Öğrenciler
  • 2020-07-03

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alacak Öğrenciler:

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ilgili yazısı çerçevesinde hazırlanan Üniversitemiz Yaz Okulu Uygulama İlkelerine göre, öğrencilerimizin ders alacağı başka üniversitelerin bölüm ve programlarının taban puanları Üniversitemizin aynı bölüm/programlarının taban puanına eşit veya yüksek ise öğrencilerimizin diğer üniversitelerden ders almak için bölümlerine dilekçe ile bilgi vermesi yeterlidir. Ders alınacak Üniversitelerin ilgili bölümlerinin/programlarının taban puanları Üniversitemizin ilgili bölümlerinin/programlarının taban puanlarından düşük ise öğrencilerimizin diğer üniversitelerden almak istedikleri dersleri içerik ve kredi uygunluğu bakımından Bölümlerine/Programlarına/ Anabilim dallarına onaylatmaları gerekir.

Ancak yaşadığımız kovid 19 pandemi sürecinde, 2019-2020 Yaz Öğretimi dönemine mahsus olmak üzere, öğrencilerimiz aşağıda örnek şablonda verilen dilekçelerden uygun olanı doldurduktan sonra tarayıp aşağıdaki adrese göndereceklerdir. İçerik ve kredi uygunluğu onayı almak isteyen öğrenciler, almak istedikleri dersin içerik ve kredi bilgisini tarayıp bu adrese gönderecekler; Bölüm Başkanlığı, bu içerikleri ve krediyi uygun bulursa, "uygundur"; uygun bulmazsa "uygun değildir" şeklinde gelen e-postaya cevap verecektir.

YAZ OKULU DİLEKÇE ÖRNEĞİ : (Ders alınacak Üniversitelerin ilgili bölüm/programlarının taban puanı Üniversitemizin aynı bölüm/programlarının taban puanına eşit veya yüksek ise)

YAZ OKULU İZİN FORMU : (Ders alınacak Üniversitelerin ilgili bölümlerinin/programlarının taban puanları Üniversitemizin ilgili bölümlerinin/programlarının taban puanlarından düşük ise )

Formları doldurup tarattıktan sonra lütfen bu email adresine gönderiniz: leventaksu@balikesir.edu.tr