2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt İşlemleri Hakkında Duyuru
  • 2024-01-31

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ YARIYILI Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt İşlemlerinin akademik takvimde belirtildiği üzere 01 Şubat 2024 saat 00:00 ile 04 Şubat 2024 saat 23:59 arasında https://obs.balikesir.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx  OBS sisteminden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Lisansüstü programlarda kayıtlı öğrencilerimiz öğrenci numaralarını Öğrenci Numara Sorgulama Servisi (balikesir.edu.tr)   linkine tıklayarak öğrenebilirler.

Kayıt Yenileme / Ders Kayıt işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için aşağıdaki linkte yer alan bilgilendirme metnine riayet edilmesi büyük önem arz etmektedir.

Ders kayıt işlemleri ile ilgili bilgilendirme metni için TIKLAYINIZ

Akademik takvimde belirtilen kayıt yenileme/ders ekleme çıkarma günlerinde ilgili yarıyıl için kaydını yaptırmayan/yenilemeyen öğrenciler, ilgili yarıyıldaki süresini toplam süreden kullanmış sayılırlar. Ayrıca kayıt yaptırılmayan/yenilenmeyen yarıyılda öğrenci hiçbir sınava giremez ve hiçbir öğrencilik hakkından faydalanamaz.(Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği MADDE 18)

2023-2024 Bahar Yarıyılında yeni kayıt olan öğrenciler, danışman belirleme işlemleri için web sayfamızdaki tez danışmanı öneri formunu doldurarak ilgili anabilim dalı başkanlığına teslim etmelidirler. (BAUNSABE-FR-31 YL-DR-Tez Danışman Öneri Formu)

ÖNEMLİ NOT: Ders seçim işlemleri hakkındaki soru ve sorunlar için ilgili anabilim dalı başkanlıklarıyla irtibata geçilmelidir.

Adres

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Binası Çağış Yerleşkesi BALIKESİR

İletişim

0 266 6121462
sagbilen@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: