2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURULARI
  • 2020-08-10

İŞLETME (İKİNCİ ÖĞRETİM) TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI tıklayınız.

Lisansüstü başvurularda OBS'de sorun yaşayan uluslararası öğrenciler, istenen tüm belgeler ve dilekçe örneği ile birlikte şahsen başvuru yapabilir veya sbe@balikesir.edu.tr adresine belgelerini ve dilekçeyi gönderebilirler.

(Başvuruda eksik veya hatalı belge olması durumunda mail adresinize başvuru sürelerinde geri bildirim yapılacaktır.Lütfen mail adresinizi başvuru sürelerinde takip ediniz.)

Başvurular takvimde belirtilen tarihler arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. (Başvuru sisteminde eksik veya hatalı bilgi/belge girildiğinde mailinize bildirilecektir. Başvuru süresinde düzeltilmesi istenen bilgi ve belgenin tamamlanmaması halinde başvurunuz dikkate alınmayacaktır.)

Özel Öğrenci Başvuru Formu için tıklayınız. (Balıkesir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 14.maddesi hükümleri uygulanır.)

Yatay Geçiş Başvuru Formu için tıklayınız. (Balıkesir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 16.maddesi hükümleri uygulanır.)

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 4.Kat Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR

0-266-612 14 00 (Dahili:101401-101402)
sbe@balikesir.edu.tr