2020 YILI ÖZEL YETENEK SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2020 Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuçları;

ERKEK ADAYLAR

Antrenörlük Eğitimi

Antrenörlük Eğitimi (İkinci öğretim)

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

Spor Yöneticiliği

Spor Yöneticiliği (İkinci öğretim)

KADIN ADAYLAR

Antrenörlük Eğitimi

Antrenörlük Eğitimi (İkinci öğretim)

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

Spor Yöneticiliği

Spor Yöneticiliği (İkinci öğretim)

ERKEK ADAY YEDEK LİSTESİ

KADIN ADAY YEDEK LİSTESİ

Aşadaki linkte yer alan adaylar yalnızca antrenörlük eğitimi bölümünü tercih etmişler ve başvuru esnasında teslim ettikleri evraklardan özgeçmiş puanı alamamışlardır.

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020 Özel Yetenek Kılavuzunun 2.3.1. Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne Başvuracak Adaylar başlıklı maddeleri;

• Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne başvuru yapacak adayların Antrenörlük Eğitimi Bölümü Spor Özgeçmiş Puan Tablosundan en az bir puan alma zorunluluğu vardır.

• İlgili tablodan herhangi bir puana denk gelmeyen spor özgeçmişine sahip adaylar Antrenörlük Eğitimi Bölümüne başvuru yapamazlar.

BAŞVURULARI GEÇERSİZ OLAN ADAYLAR

KESİN KAYIT TARİHLERİ

1. Asil adayların kesin kayıtları 7-11 Eylül 2020 tarihleri arasında arasında yapılacaktır. (Mesai gün ve saatleri içinde "08:00 - 17:00")

2. Belirtilen kesin kayıt tarihinde kaydını yaptırmayan ya da kaydını yaptırıp da kaydını sildiren adayların yerine, puan üstünlüğüne ve tercih sırasına göre yedek adaylar kayıt hakkı kazanır.

3. Kayıtlarla ilgili her türlü ilan veya duyuru (kayıt tarihleri, boş kontenjan, asil ve yedek listeler gibi) Spor Bilimleri fakültesi ilan panosundan, Fakülte ve/vaya Üniversite’nin WEB sayfalarından yapılır.

4. Asil ve yedek listesi yerleştirme puanına ilişkin varsa itirazlar; 02 Eylül 2020, saat 17.00’ye kadar Sınav Üst komisyonuna, Balıkesir Halk Bankası Merkez Şubesinin TR 63 0001 2009 2410 0006 0000 44 nolu hesabına 250TL yatırılarak, hesap belgesiyle (Dekont) birlikte şahsen dilekçeyle yapılmalıdır Süresi içinde (02 Eylül 2020, saat 17.00’ye kadar) yapılmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. 2020 TYT Sonuç Belgesi (İnternetten alınan yazıcı çıktısı)

2. Lise Diplomasının Aslı kontrol edilip aslı gibidir nüshası gereklidir.(Üniversiteden Mezun olanlar için Lise Diploması ile Mezuniyet Belgesinin Asılları) (DGS ile yerleşen adaylar ayrıca Önlisans Diplomasının veya Geçici Mezuniyet/Çıkış Belgesinin aslını, transkriptinin aslını ve ders içeriklerinin onaylı fotokopisini getirmeleri gerekir.)

3. Fotoğraflı Nüfus cüzdanının onaylı örneği (Nüfus cüzdanının aslı, fotokopisi ile birlikte getirildiği zaman Fakültemizde onay yaptırılabilir),

4. 1998 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğumlu erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

5. 6 (altı) adet 4,5x6 ebadında vesikalık fotoğraf,

6. Sağlık Raporu : herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu alınması gerekir.

7. Öğrenim harcı ilk taksiti (İkinci öğretim öğrencilerinden alınacaktır),* İkinci Öğretime kayıt yaptıracak öğrenciler, Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvurarak öğrenci numaralarını alarak öğrenim harçlarını yatıracaklardır.

8. Milli sporcular, millilik belgesinin aslı veya noter onaylı örneğini ibraz etmek zorundadır.

9. Adaylar şahsen veya birinci derece yakınları noterden aldıkları vekalet ile kayıt yaptırabilirler.

10. Kayıt hakkı kazanan adaylar, kesin kayıtlar için ilan edilen süre içinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak Öğrenci İşleri’ne teslim etmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Eksik evrakla kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

11. Süresi içinde her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar, kayıt haklarından feragat etmiş sayılırlar ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemezler.

Bigadiç Yolu 17.km Çağış Yerleşkesi, Spor Bilimleri Fakültesi

(+90) 266 239 18 38 Faks (+90) 266 239 02 85