2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI 4. YEDEK YERLEŞTİRME KESİN KAYIT LİSTELERİ
  • 2020-09-28

28.09.2020 tarihinde saat 10:46 dan itibaren, 2020 yılı özel yetenek sınavı boş kalan kontenjanlar doğrultusunda yedek adaylar ile yerleştirme puanlarına ve tercih önceliklerine göre iletişime geçilmiştir. İletişime geçilip kayıt yaptırmak isteyen ve istemeyen adaylar doğrultusunda yerleştirmeler gerçekleştirilmiş olup kayıt yaptırmak isteyen adayların listesi aşağıdaki linkte verilmiştir.

NOT: Kayıt sildiren öğrenciler olmasından dolayı boş kalan kontenjanların sayısında değişiklik yapılmıştır.

2020 ÖZEL YETENEK SINAVI 4. YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI

4. yedek yerleştirme sonucunda boş kontenjan olması durumunda yedek adaylar ile tekrar telefon yoluyla iletişime geçilerek 5. yedek yerleştirme gerçekleştirilecektir.

5. yedek yerleştirme (boş kontenjan olması durumunda) duyuru tarihi: 01.10.2020

28.09.2020 ERKEK ADAY YEDEK LİSTESİ

28.09.2020 KADIN ADAY YEDEK LİSTESİ

Kayıt yaptıracak adayların 30 Eylül-1 Ekim 2020 tarihleri mesai gün ve saatleri içerisinde (08:00-17:00) kesin kayıt belgeleri ile şahsen veya birinci derece yakınlarının noterden alınan vekaleti ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. 2020 TYT Sonuç Belgesi (İnternetten alınan yazıcı çıktısı)

2. Lise Diplomasının Aslı kontrol edilip aslı gibidir nüshası gereklidir.(Üniversiteden Mezun olanlar için Lise Diploması ile Mezuniyet Belgesinin Asılları) (DGS ile yerleşen adaylar ayrıca Önlisans Diplomasının veya Geçici Mezuniyet/Çıkış Belgesinin aslını, transkriptinin aslını ve ders içeriklerinin onaylı fotokopisini getirmeleri gerekir.)

3. Fotoğraflı Nüfus cüzdanının onaylı örneği (Nüfus cüzdanının aslı, fotokopisi ile birlikte getirildiği zaman Fakültemizde onay yaptırılabilir),

4. 1998 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğumlu erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

5. 6 (altı) adet 4,5x6 ebadında vesikalık fotoğraf,

6. Sağlık Raporu: herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu alınması gerekir.

7. Öğrenim harcı ilk taksiti (İkinci öğretim öğrencilerinden alınacaktır),* İkinci Öğretime kayıt yaptıracak öğrenciler, Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvurarak öğrenci numaralarını alarak öğrenim harçlarını yatıracaklardır.

8. Milli sporcular, millilik belgesinin aslı veya noter onaylı örneğini ibraz etmek zorundadır.

9. Spor özgeçmişi bulunan adaylar; puan aldıkları özgeçmiş belgelerinin orjinal nüshalarını kayıt esnasında ibraz etmek durumundadırlar.

10. Adaylar şahsen veya birinci derece yakınları noterden aldıkları vekalet ile kayıt yaptırabilirler.

11. Kayıt hakkı kazanan adaylar, kesin kayıtlar için ilan edilen süre içinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak Öğrenci İşleri’ne teslim etmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Eksik evrakla kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

12. Süresi içinde her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar, kayıt haklarından feragat etmiş sayılırlar ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemezler.

Bigadiç Yolu 17.km Çağış Yerleşkesi, Spor Bilimleri Fakültesi

(+90) 266 239 18 38 Faks (+90) 266 239 02 85