Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Ziyareti
  • 2024-04-16

Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan ÇETİN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fakültemizi ziyaret ettiler. Dekan Prof. Dr. Ziya İLHAN, Dekan Yardımcıları ve Öğretim Üyeleri, Fakültenin araştırma imkanları ve eğitim programları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Ziyarette, bölge hayvancılığının gelişmesine katkı sağlayacak projeler ve iş birlikleri ağırlıklı olarak ele alındı. Bölgenin önemli bir tarım ve hayvancılık merkezi olduğunu belirten Prof. Dr. İLHAN, Fakültenin bölge hayvancılığın gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Birlik Başkanı Hasan ÇETİN ise, Fakültenin bölge hayvancılığı için önemli bir kaynak olduğunu ve bu iş birliğinin her iki taraf için de faydalı olacağına inandığını ifade etti.

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ziya İLHAN bu nazik ziyaretlerinden dolayı Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan ÇETİN ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri ve temennileri için teşekkür etti, ziyyaretleri toplu bir fotoğraf ile sona erdi.