Bilgisayar Programcılığı öğrencilerimiz "Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi" ne katıldı

Altınoluk Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri tarafından, 05.03.2022 tarihinde Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi” programına katılım sağlandı. Okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ali Erfidan rehberliğinde katılım sağlanan program çerçevesinde Blockchain Zincir Teknolojileri, Metaverse, Kripto Paralar gibi geleceğin teknoloji konuları ele alınırken alanında uzman isimler tarafından kariyer basamakları ve girişimcilik hedefleri konusunda tecrübe paylaşımları gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yücel YILMAZ’ın da katılım sağladığı program sonunda katılımcılara ödüller ve sertifikaları takdim edildi.

İskele Mah.Atatürk_5 Cad. No:85, P.K. 10870 Altınoluk/Edremit/Balıkesir

altinolukmyo@balikesir.edu.tr