ALTINOLUK MYO’LU Mezunlar Sektörde, Öğrenciler Takipte

BAÜN Altınoluk Meslek Yüksekokulunda, mezun öğrencilerle, eğitimine devam eden öğrencileri biraraya getirerek bilgi ve tecrübelerin aktarıldığı mezun-öğrenci buluşmalarının ilki Altınoluk MYO’da gerçekleştirildi. Bu kapsamda Müdür Yard. Öğr.Gör. Dr. Cenk PAŞA koordinatörlüğünde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı mezun öğrencilerinden ve aynı zamanda Balıkesir Gökçeyazı Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Üyelerinden başarılı girişimci Kaya Şener UZAN; mezun olduğu programın öğrencilerine; tıbbi ve aromatik bitkilerin üretimi, paketlenmesi ve pazarlanması gibi önemli konularda sektördeki bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır. Etkinlik sonunda mezun öğrenciye teşekkür belgesi ve günün anlamına uygun hediyeler takdim edilmiştir. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Selami SELVİ; mezunlarla öğrencileri buluşturan bu etkinliklerin diğer bölüm öğrencileri içinde yapılacağını belirterek mezun-öğrenci buluşmalarıyla öğrencilerin mezun olmadan sektörleri tanımalarına ve iş hayatına sağlam adımlar atmasına önemli katkılar sağlayacağını vurgulamıştır.

İskele Mah.Atatürk_5 Cad. No:85, P.K. 10870 Altınoluk/Edremit/Balıkesir

altinolukmyo@balikesir.edu.tr