Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimizden Haliç Park Otel'e Teknik Gezi

Üniversitemiz Ayvalık Meslek Yüksekokulu tarafından, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimizin öğrendikleri teorik bilgileri uygulama sahasında görebilmeleri amacıyla, 6 Mart 2024 tarihinde Haliç Park Otel’e teknik gezi düzenlenmiştir. Gerçekleşen teknik gezide Öğr. Gör. Gözde Nur COŞKUN KAYA öğrencilerimize eşlik etti.

Öğrencilerimizin Mutfak Hizmetleri dersi kapsamında örnek uygulamaları yerinde gözlemlemeleri ve kariyer ile ilgili konularda ayrıntılı bilgi edinmeleri amacıyla düzenlenen gezide Haliç Park Otel Genel Müdürü Cem AKSOY, Yiyecek İçecek Müdürü, Aşçıbaşı ve Gıda Mühendisi eşliğinde öğrencilerimize mutfak ve servis konuları ile otelcilik hizmet alanlarını tanıtarak iş akış süreçleri hakkında bilgiler verdi.

Sahilkent Mah. Vatan Cad. No:2/A Adliye Yanı AYVALIK/BALIKESİR

266 331 3102 - 266 331 4484