Meslek Yüksekokulumuzda Zeytin Fidanı Dikimi

Zeytin bölgesi olan Ayvalık’ta, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine farkındalık yaratmak için mezuniyet töreninden sonra zeytin fidanı dikimi planlamıştık. Fakat bu etkinliğimizi COVID-19 salgını pandemi nedeniyle öğrencilerle gerçekleştirme imkânı bulamadık. Öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında yeni bir bahçe düzenlemesi ve zeytin bahçesi ile karşılamaya karar verdik. Ayvalık Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, Yüksekokulumuzu ağaçlandırma kapsamında 90 adet zeytin fidanı dikimi yapmıştır. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Yakup DİNÇ, Bu zeytin fidelerini bize bağışlayan, okulumuza kadar getirip teslim eden Edremit Zeytincilik Üretme İstasyonu Müdürü Remzi Acarer ve Müdür Yrd. Serdar Balık’a teşekkürlerini sundu. DİNÇ, Devlet kurumları arası işbirliği her zaman başarı getirdiğine inandığını belirtti.

Sahilkent Mah. Vatan Cad. No:2/A Adliye Yanı AYVALIK/BALIKESİR

266 331 3102 - 266 331 4484