Dursunbey Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi (Dursunbey Meslek Yüksekokulu) arasında ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarına İlişkin İşbirliği Protokolu 28.11.2019 tarihinde imzalandı.

Protokol Amacının, Dursunbey İlçe sınırları içinde yar alan Dursunbey Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulu arasında ortaklaşa düzenlenen meslek edindirme kurslarında; planlanan kursların ve eğitimlerin geliştirilmesi ile niteliğin artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalarda hem öğretim elemanı görevlendirilmesi, hem de teknik destek sağlanması hususunda taraflar arasında işbirliği ve koordinasyon sağlamaya yönelik olduğu belirtilmiştir.

Dursunbey Meslek Yüksekokulu Bozyokuş Mah. Zihni Özger Cad. Hıdırlık Mevkii 10800 Dursunbey / BALIKESİR

durmyo@balikesir.edu.tr