Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni aldı

İç ve  dış tetkik süreçlerini başarıyla tamamlayan Fen Bilimleri Enstitümüz "Enstitü tarafından yürütülen süreçlerin tanımlanması ve bu süreçlerin sürdürülebilirliğinin sağlanması" kapsamında "TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi" belgesini almaya hak kazanmıştır. Bu prensip ve çalışma arzusu ayrıca değerli öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin katkı ve özverili çalışmalarıyla ulusal ve uluslararası düzeyde daha ileri akademik çalışmalar yapılacağına olan inancımız artmıştır. Bu belgenin alınmasına katkı sağlayan ve sonraki süreçlerde devamını sağlayacak olan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlük Binası, Fen Bilimleri Enstitüsü, 4. Kat Çağış Yerleşkesi / Balıkesir

(0266) - 612 14 00
baufbe@balikesir.edu.tr