Karesi Kent Kimliği Projesi Son Toplantısı Fakültemizde Yapıldı

Rektörümüz sayın Prof. Dr. İlter KUŞ ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan tarafından imzalanan protokolle hayata geçen “Karesi Kent Kimliği Projesi”nin son durumuyla ilgili toplantımızı bugün Fen-Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirdik.

Balıkesir Üniversitesi adına  Prof. Dr. Ali Duymaz,  Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin ve Doç. Dr. Satı Kumartaşlıoğlu’nun yer aldığı projenin bugünkü toplantısına Karesi Belediyesi adına Başkan Yardımcısı M. Baki Yarımdağ, Başkan Yardımcısı Şaban Akyol, Strateji Geliştirme Müdürü Özgür Aycıl, bu birimden Şebnem Akçakoyun ve Özge Çevikalp, Kültür Müdürü Oya Doğru ve Basın-Yayın biriminden Burak Yıldız katıldı. Toplantıda Karesi Belediyesi’nin sınırları içinde kalan somut olmayan kültürel miras unsurlarının tespiti ve kayıt altına alınması hususu başta olmak üzere Karesi’nin kuruluşu kapsamında düzenlenmesi planlanan kültürel etkinliklerin ayrıntıları ele alındı. Ayrıca “Karesi Kent Kimliği Projesi” kapsamında önümüzdeki aylarda yapılması planlanan çalışmalar her iki tarafın bilgisi dâhilinde takvime bağlandı.

Üniversite ile yerel yönetimlerin işbirliğine güzel bir örnek teşkil edeceğini düşündüğümüz bu projeye destek veren rektörümüz sayın

Prof. Dr. İlter Kuş’a, Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ali Duymaza ve Karesi Belediyesi Başkan yardımcıları Baki Yarımdağ’a ve Şaban Akyol’a teşekkür ederim.

Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

Tel:+ 90 266 612 10 00 / + 90 266 612 12 78 Faks: +90 266 612 12 15
E-posta adresi: fef@balikesir.edu.tr