2022-2023 MEZUNİYET TÖRENİMİZDEN GÖRÜNTÜLER...

2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezunları büyük bir coşkuyla uğurlandı.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen törene, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Fakülte Birincisi Ayşenur Arık bir konuşma yaptı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş da yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından, mezuniyet kütüğüne dönem isimlerinin çakılması, mezuniyet andının okunması ve keplerin atılmasıyla sona erdi.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.

SİBEL ERGÜN

Hemşirelik Bölüm Başkanı

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. kat)

+ 90 266 244 00 10