Veteriner Teknikerliği Meslek Tanıtımı ve Sokak Hayvanlarına Farkındalık Oluşturma Projesi

Okulumuz Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri, Okul Müdürümüz Prof. Dr. Şükrü Hakan ATALGIN danışmanlığında, Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında “Veteriner Teknikerliği Meslek Tanıtımı ve Sokak Hayvanlarına Farkındalık Oluşturma” isimli projelerini Kepsut Anadolu Lisesi öğrencilerine sundular. Etkinlik sonunda katılımcılara kedi, köpek maması dağıtılarak farkındalık yarattılar.
Proje ekibimize, Kepsut Anadolu Lisesi Okul Müdürü Davut GÖÇKÜNCÜ’ye, Rehber Öğretmen Ayşe ULUTAN’a ve katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür ederiz.

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulu Kasapzade Mah. Burhan Alkan Bulvarı No:22/1 Kepsut/BALIKESİR

kepsutmyo@balikesir.edu.tr