Sokak Hayvanlarını Sevme ve Sahiplendirme Projesi Gerçekleştirildi

Okulumuz tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanlarını Sevme ve Sahiplendirme Projesi 15 Mayıs Pazar günü Esas10 burda alışveriş merkezinde gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Prof. Dr. Ş. Hakan ATALGIN öncülüğünde gerçekleşen projeye Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verildi. Yaklaşık 20 hayvanın yeni yuvasına kavuştuğu projeye vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Hayvanları sahiplenen ailelere mama, taşıma kapları ve karneleri verildi. Projede emeği geçen başta Müdürümüz Prof. Dr. Ş. Hakan ATALGIN olmak üzere tüm Kepsut MYO Öğretim Elemanlarımıza ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulu Kasapzade Mah. Burhan Alkan Bulvarı No:22/1 Kepsut/BALIKESİR

kepsutmyo@balikesir.edu.tr