NETFORM Mühendislik ve BİAS Mühendislik Yazılım Toplantısı

Balıkesir Üniversitesi Kompozit Araştırma Eğitim-Simülasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAKOMER) olarak NETFORM Mühendislik ve BIAS Mühendislik şirketiyle verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlerleyen zamanda kompozit araştırma merkezimiz ve makine mühendisliği bölümümüz için eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinde kullanılabilecek potansiyel yazılımları değerlendirdik. Gösterdikleri ilgi için NETFORM Mühendislik ve BIAS Mühendisliğin kıymetli çalışanlarına teşekkür ederiz.

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE (For project partnerships and collaborations, you can send an e-mail to bakomer@balikesir.edu.tr. We are open to potential international and national projects application for composites and additive manufacturing processes.)

bakomer@balikesir.edu.tr