YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
KOMPOZİT ARAŞTIRMA EĞİTİM ve SİMÜLASYON UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Yönetim KuruluToplantısı Mühendislik Fakültesi Makina Bölümü toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Sare ÇELİK başkanlık ettiğini toplantıya;

Balıkesir Üniversitesi adına Kompozit Arş. Eğ. ve Sim. Uyg. ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Sare ÇELİK, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Raif SAKİN, Araştırma Merkezi Yönetim kurulu üyeleri Prof.Dr. Irfan AY, Prof.Dr. Figen KURTULUŞ, Prof. Dr. Ruhan BENLİKAYA, Dr.Öğr.Üyesi Altuğ YAVAŞ ile kompozit alanında bilimsel çalışmaları devam eden Araştırma Merkezi çalışma grubu üyeleri Arş.Gör. Dr. T. Kerem DEMİRCİOĞLU, Arş.Gör. Dr.Fatih BALIKOĞLU, Arş.Gör. Türker TÜRKOĞLU katıldılar.

Balıkesir Şişecam Elyaf Sanayi A.Ş adına ise Halim KUBAT, Literatür Kimya adına Özlem SÖNMEZ URAL  katıldılar.

Üniversite Sanayi işbirliği konusunda yapılacak çalışmaların görüşüldüğü ve verimli geçen toplantıda, özellikle ortak ARGE çalışmaları için yapılabilecek projeler ve alt yapı imkanları ele alındı.

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE (For project partnerships and collaborations, you can send an e-mail to bakomer@balikesir.edu.tr. We are open to potential international and national projects application for composites and additive manufacturing processes.)

bakomer@balikesir.edu.tr