Çevrimiçi Seminer "Netsis Muhasebe Paket Programı Tanıtımı" gerçekleştirildi.

2021-2022 Eğitim- Öğretim yılı çevrimiçi etkinlikleri kapsamında Balıkesir Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü 11.12.2021 tarihinde 13:00-16:00 saatleri arasında “Netsis Muhasebe Paket Programı Tanıtımı” konulu bir çevrimiçi seminer düzenledi. Moderatörlüğünü Öğr.Gör. Özlem Erdil TORAMAN’ın yaptığı seminere, Netsis ERP Danışmanı Güngör YILMAZ konuşmacı olarak katıldı. Seminere Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nisa K.ŞAHİN, Öğr.Gör. İrem UZUN ile muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü 2.sınıf öğrencileri katıldı.

Seminerde, Güngör YILMAZ tarafından Netsis programında yer alan Ön Muhasebe, Stok, Cari, Maliyet, E-Fatura, E-Arşiv, E- Defter, Banka, Beyannameler, ERP ve MRP modülleri hakkında oldukça yararlı bilgiler paylaşıldı. Seminer, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından konuşmacıya teşekkür ile sona erdi.