3. İnovasyon ve Teknoloji Günü (04.12.2019)

Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Sabri BİCAKCI'nın, Başkanlığını Alper AKBULUT'un yürüttüğü Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendislik Topluluğu bu sene üçüncüsünü düzenlediği İnovasyon ve Teknoloji Günü etkinliğini düzenledi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Bölücek, çeşitli basın mensupları, fakültenin akademisyenleri ve üniversite öğrencilerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Konuşmacılar; Payfull Genel Müdürü Recep Erdoğan, Dijital Dönüşüm ve Yönetim Danışmanı Hakan İnceoğlu, MET İleri Teknoloji Sistemleri Genel Müdürü Murat Merdin, Aselsan Kıdemli Lider Mühendis Ali Işıklı ve Monster Notebook Pazarlama Müdürü Alper Arın öğrencilerle tecrübelerini paylaştılar.