İZMİR/DİKİLİ YÖRESİNE TEKNİK EĞİTİM GEZİSİ DÜZENLENDİ

Bölümümüz birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak İzmir/Dikili yöresine teknik eğitim gezisi düzenlendi. 01 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen ve 11 öğrencimizin katıldığı etkinlik kapsamında öğrencilerimiz özel bir teşebbüs tarafından işletilen çadır kamp alanını ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğrencilerimize çadır kamp girişimciliği, kamp alanındaki ziyaretçi profili, ziyaretçilere sunulan rekreasyon olanakları ve çadır kamp işletmesinin sunmuş olduğu staj imkanları konularında işletme yönetimi tarafından seminer verildi. Etkinlik kapsamında aynı zamanda öğrencilerimize yönelik olarak Bademli köyünde bir doğa yürüyüş programı düzenlendi. Böylece öğrencilerimiz, destinasyonun rekreasyon potansiyelini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü / BALIKESİR

0 (266) 612 13 40