ELEKTRA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ – ÖNBÜRO MODÜLÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

ELEKTRA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ – ÖNBÜRO MODÜLÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ!!! 12 ŞUBAT 2020

Bölümümüz ikinci sınıf öğrencilerinin güz yarıyılında almış oldukları Otel Otomasyon Sistemleri dersi kapsamında, dersi başarıyla tamamlayan öğrencilerimize yönelik olarak Elektra Otel Yönetim Sistemi – Önbüro Modülü sertifika töreni düzenlendi. 12 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen törene Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cevdet AVCIKURT, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Kemal GÜRBÜZ, Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Rekreasyon Yönetimi Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimiz katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Barış ERDEM, Elektra Otel Yönetim Sistemi hakkında bilgi vererek öğrencilerimizin ders esnasında elde ettikleri kazanımları özetledi. Bölüm başkanı Prof. Dr. Ali Kemal GÜRBÜZ ise, sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ederek, öğrencilerimizin mesleki anlamda kendilerini sürekli geliştirmek için fırsatları en iyi şekilde kullanmaları tavsiyesinde bulundu. Konuşmaların ardından Fakülte Öğretim Elemanlarımız tarafından sertifika almaya kazanan 16 öğrencimize sertifikaları teslim edildi.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü / BALIKESİR

btioyo@balikesir.edu.tr