Halk Sağlığı Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Öğrencileri Teknik Gezide

Hemşirelik Anabilim Dalı Halk Sağlığı Hemşireliği  Tezli Yüksek Lisans programı öğretim elemanları Doç. Dr. Celalettin Çevik ve Dr. Öğr. Üyesi Deniz Aslı Dokuzcan rehberliğinde, Halk Sağlığı Hemşireliği Yüksek Lisans öğrencileriyle  Belediye, Eti Maden'e bağlı kuruluşlara teknik gezi gerçekleştirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Entegre Katı Atık Tesisi, Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi, Bigadiç Atık Su Arıtma Tesisi ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor Madeni teknik gezi kapsamında gezildi.
Tesislerin tanıtımı, faaliyet alanları, topluma katkıları kurum temsilcileri tarafından aktarılırken; sıfır atık, geri dönüşüm, sürdürebilirlik, su tasarrufu, iklim krizi, çevre sağlığı ve iş sağlığı güvenliği konuları konuşuldu.
Gezi öğrencilerin aktif katılımı, yerinde çevre ve iş sağlığı hizmetlerinin görülmesi, soru ve yanıtlarla son buldu.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Binası Çağış Yerleşkesi BALIKESİR

sagbilen@balikesir.edu.tr