2. Güney Marmara Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrenci Sempozyumu

Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü bu yıl Yalova Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 2. Güney Marmara Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrenci Sempozyumuna katıldı.
Fizyoterapi bölmümüzün ayrıca düzenleyicileri arasında yer aldığı sempozyumun ikinci oturumu olan "Egzersiz Alanında Yeni Eğilimler" Dr. Öğr. Üyesi Serdar DEMİRCİ moderatörlüğünde gerçekleştirildi. "Gevşeme Egzersizlerinin Dünü, Bugünü, Yarını" adlı konu Dr. Öğr. Üyesi Utku BERBEROĞLU tarafından, "Örneklerle Kasa Özel Egzersiz Seçimi" ve "Egzersiz Seçiminde Yapay Zeka Bir Tehdit mi Yoksa Bir Destek mi?" adlı konular bölüm 3.sınıf öğrencileri Fatih MORKOÇ ve Kutay KARACA tarafından sunuldu. Sempozyuma Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cevher DEMİRCİ, bölüm akademisyenleri Doç. Dr. Ayşe NUMANOĞLU AKBAŞ, Öğr. Gör. Arda AKTAŞ ve Arş. Gör. Dr. Buse KILINÇ KÜPELİ katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. kat)

Tel: + 90 266 244 00 10 (Santral+Whatsapp Hattı)
saglikfak@balikesir.edu.tr