2020-21 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ

Fakültemiz 2020-21 Eğitim Öğretim yılı Oryantasyon Eğitimi 08.10.2020 tarihinde saat 10:00’da Fakültemiz birinci sınıf öğrencilerinin yoğun katılımıyla Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirildi. Fakülte Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Musa KARAMAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan program öğrenci işlerinden sorumlu dekan yardımcısı Doç. Dr. Celalettin ÇEVİK’in üniversite tanıtımı, öğrenci işleri birim sorumlusu Fatma Gül DENİZ’in Öğrenci Bilgi Sistemine ilişkin bilgilendirmesiyle devam etti. Ardından Ebelik bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevde AKSU, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cevher DEMİRCİ, Hemşirelik Bölüm başkanı Doç. Dr. Sibel KARACA SİVRİKAYA bölümlerine ilişkin öğrencilere sunum yaptı. Öğrencilerimizin soru ve katkılarıyla oryantasyon eğitimi son buldu.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. kat)

Tel: + 90 266 244 00 10 (Santral+Whatsapp Hattı)
saglikfak@balikesir.edu.tr