Sualtı Sporları topluluğu bröveli dalıcıları ile dönemin son gezisi

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde aktif şekilde faaliyet gösteren Sualtı Sporları topluluğu öğrencileri, topluluk danışmanı Dr.Öğr. Üyesi M.Akif ERDENER sorumluluğunda bröveli dalıcıları ile 21-22 Aralık 2019 tarihleri arasında yılın ve dönemin son gezisini düzenlemiştir. Tecrübeli dalıcılarımızın yanı sıra yeni eğitim alıp 1*olmuş dalıcılarımız da bizlerle birlikte Kaş'ın renkli sualtı dünyasının keyfini çıkardı. Etkinlik sonunda aramıza yeni katılmış 1* dalıcılarımızın bröveleri teslim edildi. Dalışlarımızda Dakota C-47 Uçak Batığı ve Altuğ1 (Meis) Gemi Batığı'nın yanı sıra Vatoz Balığı, Orfoz , Aslan Balığı görme şansımız oldu. Dalıcılarımızı daha tecrübeli hale getirmek ve farklı yerler görmelerini sağlamak için etkinliklerimize bir sonraki dönemde ara vermeden devam edeceğiz. Etkinliklerimize katılmak ve merak ettiğiniz sorular hakkında bilgi almak için bizlere instagram (@bausualti) hesabımızdan ulaşabilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR

0-266-6121400
sks@balikesir.edu.tr