IEEE BAUN Öğrenci Topluluğu İnovasyon ve Teknoloji Günü ‘20

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Uluslararası Elektrik Elektronik Mühendislik Topluluğu (IEEE), gelenekselleştirdiği etkinliklerinden birisi olan İnovasyon ve Teknoloji Günü (İNTEK) etkinliğinin bu sene 19 Aralık 2020 tarihinde 4.sü gerçekleşti. Salon etkinliği olarak bilinen İNTEK, pandemi sebebi ile online olarak gerçekleştirildi.

Her sene sektörde birbirinden değerli isimleri ağırlayan İNTEK; Bu sene Emre BAŞKAN, Tülin AKIN, Serkan DOĞAN, Erkan ÖZ, Dr. Mert ÖZARAR ve Aybars TURAN gibi değerli konuşmacılarını online ortamda ağırladı. Etkinlik süresince çeşitli konulara değinen konuşmacılar, canlı sohbet bölümünde katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

Alanında uzman konuşmacıların yer aldığı İNTEK’20, birbirinden donanımlı konuşmacıları ile "İnovasyon Konusunda Beynimiz", "Geleceğin Anahtarı: Tarımda İnovasyon ve Akıllı Tarım", “Endüstriyel Sektörde PAZARLAMACI Olmak”, "Blockchain Devrimi", “Cyber Security In A Non-Newtonian World” ve “Kariyer ve Girişimcilik” gibi konuları işledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR

0-266-6121400
sks@balikesir.edu.tr