Çocuklar Üşümesin Kampanyası

Sındırgı Meslek Yüksekokulu Mesleki Eğitim ve Sosyal Atölyeler Kulübü öğrencileri bugün karlı yollar aştı. Dün ile bugünü en güzel şekilde farklılaştırdı.Günlerdir öğrenci olarak geldikleri şehirde kimseyi tanımadan kapı kapı dolaştılar. En güzel hediyeleri almak için harçlıklarını, emeklerini, zamanlarını ortaya koydular. Hayırsever sındırgı halkından, hocalarından, çevrelerinden aldıkları destek ile başlattıkları 25 mont ve bot kampanyasını, 75 öğrenci ile tamamladılar. Hediyelerini vermek, onlarla güzel vakit geçirmek için yollara çıktılar. Pastalar üflendi, kar topu oynandı, güzel anılar ve gülümsemeler ile birlikte bir proje tamamlandı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SINDIRGI MESLEK YÜKSEKOKULU RIZAİYE MAH. KATİP ÇELEBİ CAD. NO: 7 SINDIRGI/BALIKESİR

+90 266 5161703 - Faks:0266 516 4801
sindirgi@balikesir.edu.tr